zaterdag 21 juni 2008

Culinair Amerika

Ze hebben me nog niet echt kunnen overtuigen, die Amerikanen.

Na een "hoe vettiger, hoe prettiger buffet" in Bryce wilden we wel eens een echte authentieke steak eten.
Het etablisement zag er in elk geval authentiek uit! Wat op mijn bord lag waarschijnlijk ook ;o(

Jim zijn "New York slice" medium, zag er nog te doen uit... hij was gegrild, wel nog heel rood van binnen, en heel pezig en vettig.
Mijn "Prime Rib of Beef" , medium, da was iets anders...
  • het was een immens stuk vlees, 4cm dik, goed door vet omgeven
  • het was denk ik gekookt, het zag roze, het rook naar gekookt bloed, het smaakte naar gekookt soepvlees

Nu eet ik alles, daar heeft ons moeder voor gezorgd. Maar dit... dit kreeg ik echt niet binnen.

3 opmerkingen:

Ikke zei

dat geloof ik dat ge dat niet binnen krijgt. Mijn maag keert hier gewoon binnenste buiten, van het lezen alleen al

Nancy zei

amai, straks komt ge nog magerder terug !

john zei

Breng maar mee ,uw broer is al iets gewoon op gebied van cullinair eten :-)